Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Nepřehlédněte

Gril Ondra 410

Gril Ondra 410Gril Ondra 410 je nejprodávnější typ. Roční prodej je 600 až 800 ks. Vyznačuje se kvalitním řemeslným provedením a univezálním použitím. Letošní novinka je provedení "špíz" ve standartu s možností přiobjednání hřídele, držáků a motorku na 220 V - levý a pravý chod. Používá se k přímému i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv.barbecue. Grilovací plochu lze upravit na obě strany.


Pivní sety

Pivní setPivní set je stabilní třídilná rozkladatelná souprava skládající se ze dvou lavic a jednoho stolu. Zahradní soupravy najdou vždy uplatnění na slavnostech, párty, cateringových společnostech a letních zahrádkách.


Stojan MonoStojany na odpadové pytle "Stabil Mono"

Jednoduchý, rychlý a hygienický sběr odpadu s možností použití plastového nebo papírového pytle o objemu 120 litr. Stojany na odpadové pytle "KLASIK" nacházejí využítí ve výrobních a skladovacích provozech, v nákupních a výstavních centrech.

Prohlédněte si i další stojany na odpad.

Aktuality e-mailem

 

Zahradní lehátko SUN

Novinkou letošního jara se stávají retro zahradní lehátka SUN, které se těšily a těší velké oblibě.
Lehátka dodáváme v několika variantách - s područkou, bez područky a systém houpačka. Látku - potah na lehátka lze dodat v jakékoliv barvě, standartní je červená a modrá a tyto látky se dají potisknout logem, nápisem, znakem dle přání zákazníka. Lehátka jsou vyrobena z bukového dřeva a lehátka s područkou, je možné dodávat i z modřínového dřeva. Potah je pogumovaná pevná látka. Bukové lišty na lehátka jsou v rozměrech  31x20 mm a zatížení lehátka je  100kg. Hitem letošního roku je dvojlehátko. Lehátka mají Certifikát kvality a zatížení. Dřevo je impregnováno. 

Modré lehátko je ukázka z bukového dřeva a červené lehátko z modřínového.

Zahradní lehátka SUN

Zahradní lehátka SUN I,II

Typ lehátka Objednací číslo Barva potahu
Zahradní lehátko SUN I
Lehátko bez područky
Z010902

Červená, modrá

Zahradní lehátko SUN II
s područkou
Z010901 Červená, modrá

 

Pro bližší informace nás kontaktujte

  

Nahoru