Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Nepřehlédněte

Gril Ondra 410

Gril Ondra 410Gril Ondra 410 je nejprodávnější typ. Roční prodej je 600 až 800 ks. Vyznačuje se kvalitním řemeslným provedením a univezálním použitím. Letošní novinka je provedení "špíz" ve standartu s možností přiobjednání hřídele, držáků a motorku na 220 V - levý a pravý chod. Používá se k přímému i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv.barbecue. Grilovací plochu lze upravit na obě strany.


Pivní sety

Pivní setPivní set je stabilní třídilná rozkladatelná souprava skládající se ze dvou lavic a jednoho stolu. Zahradní soupravy najdou vždy uplatnění na slavnostech, párty, cateringových společnostech a letních zahrádkách.


Stojan MonoStojany na odpadové pytle "Stabil Mono"

Jednoduchý, rychlý a hygienický sběr odpadu s možností použití plastového nebo papírového pytle o objemu 120 litr. Stojany na odpadové pytle "KLASIK" nacházejí využítí ve výrobních a skladovacích provozech, v nákupních a výstavních centrech.

Prohlédněte si i další stojany na odpad.

Aktuality e-mailem

 

O nás

Vážení zákaznící, milí přátelé,

dovolte, abychom Vám v krátkosti představili naší firmu SANTRA, spol. s r.o.

Historie vzniku firmy se datuje k přelomu let 1990-1991. Sídlo firmy se nachází na jižní Moravě, v jihovýchodním cípu Zlínského kraje, v malebném prostředí obce Strání. Hlavním cílem a programem naší nabídky jsou zahradní a parkové lavice, zahradní grily, nábytek a městský mobiliář. Dále se specializujeme na kovovýrobu, pískování a povrchovou úpravu kovů. Vše vyrábíme na moderních strojích ve vlastních provozech.

Při výrobě klademe hlavní důraz na kvalitu a při navrhování nových výrobků vycházíme z našich dlouholetých zkušeností a poznatků, stejně tak jako z podnětných připomínek Vás, našich zákazníků, abychom naplnili představy i těch nejnáročnějších klientů. Nedílnou součástí historie firmy je i dlouhodobá obchodní spolupráce se zahraničními zákazníky, kteří patří mezi naše dlouholeté a spokojené odběratele.

Naše výrobky úspěšně prezentujeme nejen na veletrzích a výstavách v České republice, ale i v ostatních zemích Evropy. Již tradičně se účastníme prestižních domácích a evropských výstav a veletrhů jako jsou Flora Olomouc, SPOGA v Kolíně nad Rýnem, IHM a IFAT v Mnichově.

Naší snahou je stále rozšiřovat náš sortiment tak, abychom Vám zákazníkům mohli nabídnout co nejširší spektrum doplňků a vybavení pro zahrady, parky a města.

Náš tým pracovníků je připraven splnit Vaše přání a profesionální radou přispět ke správné volbě a zejména k Vaší plné spokojenosti.

Nahoru