Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Nepřehlédněte

Gril Ondra 410

Gril Ondra 410Gril Ondra 410 je nejprodávnější typ. Roční prodej je 600 až 800 ks. Vyznačuje se kvalitním řemeslným provedením a univezálním použitím. Letošní novinka je provedení "špíz" ve standartu s možností přiobjednání hřídele, držáků a motorku na 220 V - levý a pravý chod. Používá se k přímému i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv.barbecue. Grilovací plochu lze upravit na obě strany.


Pivní sety

Pivní setPivní set je stabilní třídilná rozkladatelná souprava skládající se ze dvou lavic a jednoho stolu. Zahradní soupravy najdou vždy uplatnění na slavnostech, párty, cateringových společnostech a letních zahrádkách.


Stojan MonoStojany na odpadové pytle "Stabil Mono"

Jednoduchý, rychlý a hygienický sběr odpadu s možností použití plastového nebo papírového pytle o objemu 120 litr. Stojany na odpadové pytle "KLASIK" nacházejí využítí ve výrobních a skladovacích provozech, v nákupních a výstavních centrech.

Prohlédněte si i další stojany na odpad.

Aktuality e-mailem

 

Odpad

Stojan na odpadky Mobil Trio 3x70

Stojan na odpadky Mobil trio 3x70 je robustní, pevně svařený podstavec z ocelových trubek, s plastovými víky. Podvozek se čtyřmi otočnými koly, může být i bržděnými koly. Možnost nerezové varianty.

Stojany GigantStojany Gigant

Stojany jsou určeny především pro průmyslové využití do provozu s velkým množstvím lehkého odpadu, ale i pro řešení velkých odpadů při hromadných kulturních a sportovních akcích nebo odpadu velkých rozměrů. Variabilní výškou lze stojany přímo začlenit do výrobní linky, technologické linky atd. Do venkovního prostředí jsou stojany vybaveny stříškou.


Stojany na odpadkové pytle KlasikStojany Klasik

Jednoduchý, rychlý a hygienický sběr odpadu s možností použití plastového nebo papírového pytle o objemu 120 litr. Stojany na odpadové pytle "KLASIK" nacházejí využítí ve výrobních a skladovacích provozech, v nákupních a výstavních centrech. Stále větší oblíbenost pro svoji jednoduchost, dobrou manipulovatelnost, lehkost, skladovatelnost.


Stojany StohovatelnéStojany Stohovatelné

Jednoduchá, lehká konstrukce umožňující při skladování stojany stohovat, čímž se ušetří místo. Pro snadnou manipulaci lze stojan opatřit podvozkem. Velmi využíváné stojany při organizaci opakujicích se sportovních akcích a jiných společenských udalostí jako jsou veselice, zábavy, poutě, fašanky, hody atd.


Stojany zastrkovacíStojany Zastrkovací

Účelná jednoduchá konstrukce z trubek průměr 18 mm spojená plastovými spojkami. Pytel je upevněn k plastovému límci gumovým proužkem. Stojany jsou podle provedení na 120 nebo 70 litrové pytle. Standardní dodávka je s černým plastovým víkem. Možnost dodání s víky v barvě žluté, červené, modré, zelené.


Stojany SklápěcíStojany Sklápěcí

Jednoduchá konstrukce ze dvou trubek o průměru 18 mm s otočným spojem. Určeno pro pytle o objemu 70 litrů. Upevnění pytle stejné jako u zastrkovacích sběračů gumovým proužkem. Povrchovou úpravou je prášková barva (komaxit).


Odpadový koš venkovní

 Je vyroben z pozinkovaného plechu tl.0,8 mm. Možnost komaxitového nástřiku dle barevné stupnice RAL. Oboustranná vyklopná část pro vhození odpadu. Koš je vybaven vnitřním plastovým košem.


Drátěný koš

Venkovní koš vhodný do parků, měst a na parkoviště. Povrchovou úpravou je žárový zinek.


Zahradní košZahradní koš

Velmi vkusným doplňkem do zahrad, parků, veřejných prostranství a parkovišť je tento zahradní koš. Kovová část je opatřena zinkem a komaxitem. Dřevěné lišty jsou impregnované. Upevnit model Colecboye je možno na zeď nebo sloup. Model Dálniční a Otevřený se upevňuje hmoždinkami do země.


Roll Box

Jedná se o 6 ks odpadových nádob uložených v pojízdném stojanu. Roll Box Je vhodný pro tříděný odpad. Odpadové nádoby jsou z plechu, je zde umístěn držák na PE pytel. Nádoby jsou upravovány komaxitem - barvu lze zvolit na přání dle stupnice Ral. Je vhodný do interierů i do venkovního prostředí.


Nahoru