Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Nepřehlédněte

Gril Ondra 410

Gril Ondra 410Gril Ondra 410 je nejprodávnější typ. Roční prodej je 600 až 800 ks. Vyznačuje se kvalitním řemeslným provedením a univezálním použitím. Letošní novinka je provedení "špíz" ve standartu s možností přiobjednání hřídele, držáků a motorku na 220 V - levý a pravý chod. Používá se k přímému i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv.barbecue. Grilovací plochu lze upravit na obě strany.


Pivní sety

Pivní setPivní set je stabilní třídilná rozkladatelná souprava skládající se ze dvou lavic a jednoho stolu. Zahradní soupravy najdou vždy uplatnění na slavnostech, párty, cateringových společnostech a letních zahrádkách.


Stojan MonoStojany na odpadové pytle "Stabil Mono"

Jednoduchý, rychlý a hygienický sběr odpadu s možností použití plastového nebo papírového pytle o objemu 120 litr. Stojany na odpadové pytle "KLASIK" nacházejí využítí ve výrobních a skladovacích provozech, v nákupních a výstavních centrech.

Prohlédněte si i další stojany na odpad.

Aktuality e-mailem

 

Gril Ondra 410

Tento zahradní grila na dřevo je nejprodávnější typ. Ročně se prodá 600 až 800 ks. Vyznačuje se kvalitním řemeslným provedením a univerzálním použitím. Letošní novinka je provedení "špíz" ve standartu, s možností při objednání, hřídele, držáků a motorku na 220 V - levý a pravý chod.
Gril je mobilní, je určený pro zahrady, terasy, venkovní párty, restaurace, zahrádky. Používá se k přímému i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv-barbecue. Na grilu lze také vařit na malé plošce boxu topení. Gril je vybaven dvěmi velkými koly pro snadnou manipulaci, teploměrem a odkládacími ploškami pro pokrmy a dřevo. Gril je vhodný pro 8 - 12 osob.

Gril se vyrábí ve 2 provedení bez odkládací desky nebo s odkládací dřevěnou deskou.

Barva grilu je matná, speciální do 600°C. Grily jsou vyrobeny a dodány z plechu dle DIN EN 10051.

Gril Ondra 410

Technická data

Číslo výrobku G101001
Síla plechu (mm) 5
Rozměry grilovací plochy (mm) 4100
Pracovní plocha (mm) 730 x 380
Délka x šířka x výška (vč.komínu) (mm) 1200x 600x 400
Teploměr 3 stupnice
Váha (kg) 120

 

Pro bližší informace nás kontaktujte

  

Nahoru