Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Nepřehlédněte

Gril Ondra 410

Gril Ondra 410Gril Ondra 410 je nejprodávnější typ. Roční prodej je 600 až 800 ks. Vyznačuje se kvalitním řemeslným provedením a univezálním použitím. Letošní novinka je provedení "špíz" ve standartu s možností přiobjednání hřídele, držáků a motorku na 220 V - levý a pravý chod. Používá se k přímému i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv.barbecue. Grilovací plochu lze upravit na obě strany.


Pivní sety

Pivní setPivní set je stabilní třídilná rozkladatelná souprava skládající se ze dvou lavic a jednoho stolu. Zahradní soupravy najdou vždy uplatnění na slavnostech, párty, cateringových společnostech a letních zahrádkách.


Stojan MonoStojany na odpadové pytle "Stabil Mono"

Jednoduchý, rychlý a hygienický sběr odpadu s možností použití plastového nebo papírového pytle o objemu 120 litr. Stojany na odpadové pytle "KLASIK" nacházejí využítí ve výrobních a skladovacích provozech, v nákupních a výstavních centrech.

Prohlédněte si i další stojany na odpad.

Aktuality e-mailem

 

Park

Kovové bariery

Bariery jsou vyrobeny z ohýbané trubky o průměru 50 nebo 60 mm. Povrchová úprava je žárový zinek nebo žárový zinek + komaxit. Bariéry jsou určeny především do parků pro oddělení travnaté plochy od chodníků pěšin a silnic. Mohou být rovněž použity jako zábradlí na stadionech nebo u vozovek.


Kovové hrazení

Slouží k estetickému oddělení oddělení prostorů.

ALFA - hlavní sloupky z trubek o pr.76/2 a příčky z jeklu 30 x 30, 25 x 25. Koule je litinová.

BETA - hlavní sloupky z jeklu 80 x 40/2 a příčky zjeklu 30 x 30, 25 x 25. Zátky jsou plastové.


Stromové zábrany

Slouží k ochranně před vandalismem. Jejich konstrukce umožňuje chránit stromy od jejich vysazení ěž po jejich dlouholetý růst. U vzrostlých stromů zábrany chrání i lidi tím, že jim zamezí vylézt na strom a zabrání následnému pádu ze stromu.


Nahoru