Nepřehlédněte

Gril Ondra 410

Gril Ondra 410Gril Ondra 410 je nejprodávnější typ. Roční prodej je 600 až 800 ks. Vyznačuje se kvalitním řemeslným provedením a univezálním použitím. Letošní novinka je provedení "špíz" ve standartu s možností přiobjednání hřídele, držáků a motorku na 220 V - levý a pravý chod. Používá se k přímému i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv.barbecue. Grilovací plochu lze upravit na obě strany.


Pivní sety

Pivní setPivní set je stabilní třídilná rozkladatelná souprava skládající se ze dvou lavic a jednoho stolu. Zahradní soupravy najdou vždy uplatnění na slavnostech, párty, cateringových společnostech a letních zahrádkách.


Stojan MonoStojany na odpadové pytle "Stabil Mono"

Jednoduchý, rychlý a hygienický sběr odpadu s možností použití plastového nebo papírového pytle o objemu 120 litr. Stojany na odpadové pytle "KLASIK" nacházejí využítí ve výrobních a skladovacích provozech, v nákupních a výstavních centrech.

Prohlédněte si i další stojany na odpad.

Aktuality e-mailem

 

Dřevěné květináče

Dřevěný květináč s  pozinkovanou vložkou, vhodný do zahrad, parků, měst, na terasy i balkóny. Venkovní obal je odolné borovicové dřevo a vnitřní vložka je z pozinku. Květináč se dodává ve dvou verzích  4  a 3 laťový.  Dodáváme smontovaný v kartonu.

4 laťový květináč  - rozměr  dl 1250 mm x š 400 mm x v 450 mm + vložka pozink 0,8 mm

                               - rozměr  dl  600 mm  x š 400 mm x v 450 mm + vložka pozink  0,8 mm

3 laťový květináč -  rozměr dl 1250 mm x š 400 mm x v 345  mm+ vložka pozink 0,8 mm 

                                 rozměr dl   600 mm  x š 40 mm  x  v 345 mm + vložka pozink  0,8 mm

 

Dřevěné květináčeDřevěné květináčeDřevěné květináče Dřevěné květináče Dřevěné květináče Dřevěné květináče Dřevěné květináče            Dřevěné květináče Dřevěné květináče

Pro bližší informace a objednání nás kontaktujte : http://www.santra.eu/24838-poptavkovy-formular

 

Nahoru