Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Nepřehlédněte

Gril Ondra 410

Gril Ondra 410Gril Ondra 410 je nejprodávnější typ. Roční prodej je 600 až 800 ks. Vyznačuje se kvalitním řemeslným provedením a univezálním použitím. Letošní novinka je provedení "špíz" ve standartu s možností přiobjednání hřídele, držáků a motorku na 220 V - levý a pravý chod. Používá se k přímému i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv.barbecue. Grilovací plochu lze upravit na obě strany.


Pivní sety

Pivní setPivní set je stabilní třídilná rozkladatelná souprava skládající se ze dvou lavic a jednoho stolu. Zahradní soupravy najdou vždy uplatnění na slavnostech, párty, cateringových společnostech a letních zahrádkách.


Stojan MonoStojany na odpadové pytle "Stabil Mono"

Jednoduchý, rychlý a hygienický sběr odpadu s možností použití plastového nebo papírového pytle o objemu 120 litr. Stojany na odpadové pytle "KLASIK" nacházejí využítí ve výrobních a skladovacích provozech, v nákupních a výstavních centrech.

Prohlédněte si i další stojany na odpad.

Aktuality e-mailem

 

Novinky a Akce

Plotové výplně z mangrového dřeva

Představujeme Vám novinku, plotové výplně z mangrového dřeva. Plot je  tvořen kůly o pr.5-6cm,  kůly jsou opracované, frézované, svázané nerezovým drátem. Drát je krytý polyesterovým lanem pískové barvy. Délka 240 cm a  šířka 110 -120 cm. Kůly jsou opatřeny ochranným rostliným nátěrem- olej kešu.    

     Mangrový plot

 

 Venkovní odpadkový  koš  s dřěvěným obložením 

 Odpadkový koš s dřevěným obložením   

Lavice  BASIC 

Lavice Basic je parková lavice z  rámu - svařovaných ocelových čtvercových profilů 40x40mm a dřevěnými lišty 9 x 4 cm, které jsou ošetřeny kvalitním lakem s ÚV filtrem a odolné vůči povětrnostním vlivům. Dřevěné lišty mohou být vyrobeny ze smrkového, modřínového nebo exotického dřeva Meranti a délka lavice může být na přání zákazníka upravena. 

Lavice Basic

Pivní se s opěrkou 

Zahradní souprava Pivní set je celodřevěná zahradní souprava, skládající se ze dvou lavic a jednoho stolu. Všechny části této zahradní soupravy jsou rozkladatelné a mohou se stohovat na sebe. Stůl i lavice včetně podnoží jsou vyrobeny z dřevěných smrkových lišt, které jsou ošetřeny velmi kvalitní lazurou odolávající všem povětrnostním vlivům a ÚV záření.

Standartní délka zahradní soupravy je 2000 mm. Šířka stolu je variabilní a na přání zákazníka může být 500, 600, 700 a 800 mm.

Zahradní souprava Pivní set s  opěrkou nachází své uplatnění na předváděcích a sportovních akcích, zahrádkách, párty akcích a různých slavnostech.

Pivní set s opěrkou

 

Realizace  Autobusových zastávek

Autobusové zastávky, jsou kombinací dřeva,kovu a skla. Na přání zákazníka, lze tyto zástávky vybavit  lavičkami a odpadkovými koši. Vše je sladěno ve stejném stylu jako Autobusová zastávka.  

 

 Prušánky 

Autobusová zastávka v Prušánkách.   Autobusová zastávka v Prušánkách.  Autobusová zastávka v Prušánkách.

  Strání 

Autobusové zastávky Strání    Autobusové zastávky Strání    Autobusové zastávky Strání

 


 

Realizace oddechové části v ZOO Lešná - lavice Viktorie

 


Barevné odpadkové koše

Koše na odpadky, lze upravit do různých barev a designů.


 Nová designová lavice ADAM

Parková lavice Adam – nová lavice, kterou jsme pro Vás připravili, Vás zaujme svým moderním, designovým vzhledem a zároveň překvapí pohodlným sezením. Vhodná do parků, zahrad a oddechových zón.


 Novinka v odpadovém systému MOBIL TRIO 3x70

 Stojan pro  3 pytle na odpadky. Robustní, pevný svařený podstavec z ocelových trubek s plastovými víky.


 U všech našich BBQ grilů ONDRA nabízíme PROVEDENÍ REVERSE FLOW.

Slouží k nepřímému grilování při účinném využití zpětného tepla. Cena bude stanovena dle jednotlivých typů a Vašich požadavků. S důvěrou se na nás obraťte.


 Gril Ondra Long Uni Special

Představujeme Vám nový tip grilu, který umožňuje 3 druhy grilování.

    • standardní nepřímé grilování
    • rožnění - lze grilovat na špízu až 60 kg masa / drůbež, malé sele, jehněčí .../
    • REVERSE FLOW - unikátní způsob grilování zpětným horkým vzduchem.

Lehátka se opět vrací do módy- Zahradní lehátka SUN

Na scénu opět přicházejí retro zahradní lehátka SUN, které se těšily a těší velké oblibě. Lehátka dodáváme v několika variantách-s područkou, bez područky a systém houpačka. Látku-potah na lehátka lze dodat v jakékoliv barvě, standardní je červená a modrá a tyto látky se dají potisknout logem, nápisem, znakem dle přání zákazníka. Lehátka jsou vyrobena z bukového dřeva a lehátka s područkou lze dodávat i z dřeva modřínového. Dřevo je imregnováno. Potah je pogumovaná pevná látka. Nejnovější HIT jsou dvojlehátka s jedním nebo dvěma potahy.

Potahy lze dle přání zákazníka vyrobit v různých barvách s potiskem


 

 Gril Ondra Chuck 327 s udící komorou

Hitem letošního grilování se bezpochyby stane velmi oblíbený

GRIL ONDRA CHUCK 327 vylepšený o udící komoru.


Stůl k parkovým lavicím

Stůl lze kombinovat s různými typy lavic, je velmi pěkný a propracovaný. Vhodný je na zahradu i do interiérů.


 

 Potisky na stoly a lavičky

Při objednání pivních setů si můžete přiobjednat potisky dle Vašeho přání a návrhu. Sety jsou vhodné na zahrádky, festivaly a další akce.

Nahoru