Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Nepřehlédněte

Gril Ondra 410

Gril Ondra 410Gril Ondra 410 je nejprodávnější typ. Roční prodej je 600 až 800 ks. Vyznačuje se kvalitním řemeslným provedením a univezálním použitím. Letošní novinka je provedení "špíz" ve standartu s možností přiobjednání hřídele, držáků a motorku na 220 V - levý a pravý chod. Používá se k přímému i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv.barbecue. Grilovací plochu lze upravit na obě strany.


Pivní sety

Pivní setPivní set je stabilní třídilná rozkladatelná souprava skládající se ze dvou lavic a jednoho stolu. Zahradní soupravy najdou vždy uplatnění na slavnostech, párty, cateringových společnostech a letních zahrádkách.


Stojan MonoStojany na odpadové pytle "Stabil Mono"

Jednoduchý, rychlý a hygienický sběr odpadu s možností použití plastového nebo papírového pytle o objemu 120 litr. Stojany na odpadové pytle "KLASIK" nacházejí využítí ve výrobních a skladovacích provozech, v nákupních a výstavních centrech.

Prohlédněte si i další stojany na odpad.

Aktuality e-mailem

 

Bezpečnostní zásady

Bezpečnostní zásady při používání grilů


Jakékoliv dodatečné úpravy standardního provedení zahradního grilu (viz katalog, ceník a montážní návod), výrobce z důvodu bezpečnostních rizik (ztráty stability a možnosti narušení statiky grilu) zásadně nedoporučuje a nenese odpovědnost za případné škody na zdraví a majetku způsobené těmito nestandardními úpravami.

Pro postavení grilu vyberte vodorovnou, dostatečně únosnou a zpevněnou plochu.

! PRO SPRÁVNOU FUNKCI GRILU JE NUTNÉ DODRŽOVAT TYTO ZÁSADY !

Zahradní gril je určen pro volná prostranství, nikoliv pro uzavřené prostory. Je nutno dodržet bezpečnou vzdálenost od budov, hořlavých materiálů, dřevin a porostů. Gril není určen pro zaústění do komínů.

Při umísťování grilu je vhodné vzít také v úvahu případné obtěžování okolí kouřem při grilování.

K zapálení dřevěného uhlí, dřeva a dřevěných briket nepoužívejte nikdy benzín, líh apod., ale pouze schválené podpalovače. Gril používejte ke grilování na dřevěném uhlí, případně na drobných kusech dřeva (plameny otevřeného ohně by neměly přesáhnout hranici horní polohy roštu). Oheň nikdy nezalévejte vodou.

Při provozu je nutno dbát zvýšené opatrnosti - kovové díly mohou být rozpáleny. Zejména malé děti je nutno držet v bezpečné vzdálenosti.

Je nutné mít stále na paměti, že se jedná o gril a nikoliv o zařízení určené ke spalování různého zahradního odpadu.

Pouze sestavením dle montážního návodu a dodržením výše uvedených zásad, je zajištěna dlouhá životnost krbu, bezpečný provoz a platnost poskytované záruky.

 

Nahoru