Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Nepřehlédněte

Gril Ondra 410

Gril Ondra 410Gril Ondra 410 je nejprodávnější typ. Roční prodej je 600 až 800 ks. Vyznačuje se kvalitním řemeslným provedením a univezálním použitím. Letošní novinka je provedení "špíz" ve standartu s možností přiobjednání hřídele, držáků a motorku na 220 V - levý a pravý chod. Používá se k přímému i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv.barbecue. Grilovací plochu lze upravit na obě strany.


Pivní sety

Pivní setPivní set je stabilní třídilná rozkladatelná souprava skládající se ze dvou lavic a jednoho stolu. Zahradní soupravy najdou vždy uplatnění na slavnostech, párty, cateringových společnostech a letních zahrádkách.


Stojan MonoStojany na odpadové pytle "Stabil Mono"

Jednoduchý, rychlý a hygienický sběr odpadu s možností použití plastového nebo papírového pytle o objemu 120 litr. Stojany na odpadové pytle "KLASIK" nacházejí využítí ve výrobních a skladovacích provozech, v nákupních a výstavních centrech.

Prohlédněte si i další stojany na odpad.

Aktuality e-mailem

 

Grily

Gril Ondra BabyGril Ondra Baby

Zahradní gril na dřevo, vyznačuje se tím že je nejmenší z námi vyráběných grilů. Je malý a přenosný, dá se bez problémů přenést na jakýkoliv piknik, zahradu, do parku. Lze na něm opékat a grilovat.


Gril Ondra MiniGril Ondra Mini

Zahradní gril na dřevo, malý, pojízdný gril pro oslavy na terase, zahradě, louce či parku.Tento pojízdný, mobilní gril umožňuje jak opékání tak grilování na roštu.


Gril Ondra MidiGril Ondra Midi

Zahradní gril na dřevo je mobilní pro zahradu, park ... je určen pro grilování, pečení, uzení. Gril má dvě velká kola, a proto je snadno přemístitelný.


Gril Ondra 327Gril Ondra 327

Zahradní gril na dřevo je nejmenší z řady grilů tzv.lokomotiv. Je určen ke grilování, pečení, opekání, uzení a barbecue - grilování ve velké komoře horkým vzduchem. pro 6 - 8 osob. Výhodou tohoto grilu je váha, která umožňuje snadné přemístění grilu na místo potřeby. Gril je vhodný pro zahradu, park, restaurace a letní zahrádky.NOVINKA-GRIL ONDRA CHUCK 327 s udící komorou.


Gril Ondra 410Gril Onda 410

Gril 410 je mobilní, je určený pro zahrady, terasy, venkovní párty, restaurace, zahrádky. Používá se k přímemu i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv-barbecue. Na grilu lze také vařit na malé plošce boxu topení.Gril je vhodný pro zahradu, park, restaurace a letní zahrádky.


Gril Ondra LongGril Ondra Long

Gril Long je prodlouženou verzí grilu 410, vyrábí se ve 2 provedení s delším či kratším komínem a nebo se stolem nebo bez. Využití najde hlavně při oslavách, sportovní akcích, zahradních párty, mítincích. Je vhodný pro 12 - 20 osob.


Gril Ondra MaxiGril Ondra Maxi

Zahradní gril na dřevo se vyznačuje speciální komorou pro uzení, přístupnou ze strany, otočným a pevným závěsem. Gril je mobilní, je určený pro zahrady, terasy, venkovní párty, restaurace, zahrádky. Používá se k přímému i nepřímému grilování, opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem tzv. - barbecue. Na grilu lze také vařit na malé plošce boxu topení.


Gril Ondra Maxi LongGril Ondra Maxi Long


Gril Ondra Uni Long SpecialGril Ondra Uni Long Special

Představujeme Vám nový tip grilu, který umožňuje 3 druhy grilování.

  • standartní nepřímé grilování
  • rožnění - lze grilovat na špízu až 60 kg masa / drůbež, malé sele, jehněčí .../
  • REVERSE FLOW - unikátní způsob grilování zpětným horkým vzduchem.

Gril Ondra PrimusGril Ondra Primus

Zahradní gril na dřevo je žhavou novinkou. Vychází z robustní konstrukce celé řady Grilů Ondra a jejich všestranného využití. Gril je vyroben ve velmi dobré řemeslné kvalitě. Gril Ondra Primus je určen ke grilování selat, jehňat, kuřat na otočném špízu, je možné na roštech nepřímo grilovat maso, steaky, kolena, zeleninu, brambory,udit maso a ryby.


OhništěOhniště

Ohniště je mobilní (přenosné) - k použití v jakémkoliv venkovním prostředí (zahrada, dlažba) výhodou je, že nahrazuje klasické ohniště "táborák" - můžete ho použít kdekoliv a kdykoliv, snadná manipulace a úklid (po opékání nebo grilování nezůstane nepořádek)

Ohniště je zhotoveno z plechu, síla 5 mm, povrchová úprava: lakováno, speciální barvou do 800°C. Váha je 25 kg.


Příslušenství a doplňky ke grilům

K našim grilům nabízíme také příslušenství a náhradní díly.

Drátěný pult, Držák na uzení, Převozní madlo I., Převozní madlo II, Popelník-součást Grilu,Teploměr, Grilovací rošt, Lopatka na uhlí, Kyblík na tuk, Držák kotlíku, Dřevěná deska na krájení masa a zeleniny, Dřevěný stůl ke Grilu, Úchytka horkých dvířek, Spray, Potah na Gril.


Bezpečnostní zásady


Grily jsou vyrobeny a dodány z plechu dle DIN EN 10051.
Nahoru