Nepřehlédněte

Gril Ondra 410

Gril Ondra 410Gril Ondra 410 je nejprodávnější typ. Roční prodej je 600 až 800 ks. Vyznačuje se kvalitním řemeslným provedením a univezálním použitím. Letošní novinka je provedení "špíz" ve standartu s možností přiobjednání hřídele, držáků a motorku na 220 V - levý a pravý chod. Používá se k přímému i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv.barbecue. Grilovací plochu lze upravit na obě strany.


Pivní sety

Pivní setPivní set je stabilní třídilná rozkladatelná souprava skládající se ze dvou lavic a jednoho stolu. Zahradní soupravy najdou vždy uplatnění na slavnostech, párty, cateringových společnostech a letních zahrádkách.


Stojan MonoStojany na odpadové pytle "Stabil Mono"

Jednoduchý, rychlý a hygienický sběr odpadu s možností použití plastového nebo papírového pytle o objemu 120 litr. Stojany na odpadové pytle "KLASIK" nacházejí využítí ve výrobních a skladovacích provozech, v nákupních a výstavních centrech.

Prohlédněte si i další stojany na odpad.

Aktuality e-mailem

 

Lavice Basic

Lavice Basic je parková lavice z  rámu - svařovaných ocelových čtvercových profilů 40x40mm a dřevěnými lišty 9 x 4 cm, které jsou ošetřeny kvalitním lakem s ÚV filtrem a odolné vůči povětrnostním vlivům. Dřevěné lišty mohou být vyrobeny ze smrkového, modřínového nebo exotického dřeva Meranti a délka lavice může být na přání zákazníka upravena. 

 

Technická data

Číslo výrobku P010160
Druh dřeva smrk,modřín, meranti
Délka x šířka x výška (mm) 1500 x 580 x 840 x 450
Váha (kg)  35
Počet lišt 7
Povrchová úprava - podnož prášková barva dle RAL
Povrchová úprava - dřevo lakovaná

 

Odstíny dřeva

 

Pro bližší informace nás kontaktujte

  

Nahoru