Nepřehlédněte

Gril Ondra 410

Gril Ondra 410Gril Ondra 410 je nejprodávnější typ. Roční prodej je 600 až 800 ks. Vyznačuje se kvalitním řemeslným provedením a univezálním použitím. Letošní novinka je provedení "špíz" ve standartu s možností přiobjednání hřídele, držáků a motorku na 220 V - levý a pravý chod. Používá se k přímému i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv.barbecue. Grilovací plochu lze upravit na obě strany.


Pivní sety

Pivní setPivní set je stabilní třídilná rozkladatelná souprava skládající se ze dvou lavic a jednoho stolu. Zahradní soupravy najdou vždy uplatnění na slavnostech, párty, cateringových společnostech a letních zahrádkách.


Stojan MonoStojany na odpadové pytle "Stabil Mono"

Jednoduchý, rychlý a hygienický sběr odpadu s možností použití plastového nebo papírového pytle o objemu 120 litr. Stojany na odpadové pytle "KLASIK" nacházejí využítí ve výrobních a skladovacích provozech, v nákupních a výstavních centrech.

Prohlédněte si i další stojany na odpad.

Aktuality e-mailem

 

Mřížková lavice s dřevěnými lišty

Velmi jednoduchá lavice z kovového čtyřhranného rámu, do kterého jsou vloženy dřevěné lišty ze smrkového nebo exotického dřeva Meranti. Najde své využití např. ve školních a sportovních šátnách.

Lavice je rozkladatelná se snadnou montáží.

Technická data

Číslo výrobku    
Druh dřeva smrk meranti
Délka x šířka x výška (mm) 1550 x 470 x 430 1550 x 470 x 430
Váha (kg) 18 18
Počet lišt 6 ks 6 ks
Povrchová úprava - podnoží prášková barva dle RAL prášková barva dle RAL
Povrchová úprava - dřeva lakovaná ošetřena olejem

 

Odstíny dřeva

 

Pro bližší informace nás kontaktujte

  

Nahoru