Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Nepřehlédněte

Gril Ondra 410

Gril Ondra 410Gril Ondra 410 je nejprodávnější typ. Roční prodej je 600 až 800 ks. Vyznačuje se kvalitním řemeslným provedením a univezálním použitím. Letošní novinka je provedení "špíz" ve standartu s možností přiobjednání hřídele, držáků a motorku na 220 V - levý a pravý chod. Používá se k přímému i nepřímému grilování, k opékání a grilování ve velké komoře horkým vzduchem - tzv.barbecue. Grilovací plochu lze upravit na obě strany.


Pivní sety

Pivní setPivní set je stabilní třídilná rozkladatelná souprava skládající se ze dvou lavic a jednoho stolu. Zahradní soupravy najdou vždy uplatnění na slavnostech, párty, cateringových společnostech a letních zahrádkách.


Stojan MonoStojany na odpadové pytle "Stabil Mono"

Jednoduchý, rychlý a hygienický sběr odpadu s možností použití plastového nebo papírového pytle o objemu 120 litr. Stojany na odpadové pytle "KLASIK" nacházejí využítí ve výrobních a skladovacích provozech, v nákupních a výstavních centrech.

Prohlédněte si i další stojany na odpad.

Aktuality e-mailem

 

Parkové lavice

Lavice ADAMLavice ADAM

Lavice Adam – nová lavice, kterou jsme pro Vás připravili, Vás zaujme svým moderním, designovým vzhledem a zároveň překvapí pohodlným sezením. Vhodná do parků, zahrad a oddechových zón. Dřevěné lišty z měkkého, tvrdého nebo tropického dřeva s velmi odolnou povrchovou úpravou.


Lavice ParkLavice Park

Parková lavice je masivní, velmi pohodlná, určená do městských parků, oddechových zón a taky do zahrad. Bočnice lavice jsou odlitky z šedé litiny s povrchovou úpravou práškové barvy (komaxit). Na přání zákazníka je možno provést odstín dle RAL-stupnice.


Lavice ZámeckáLavice Zámecká

Elegantní lavice, která nachází své využití a uplatnění v městských parcích, zoologických a botanických zahradách, památkových částech měst. Výběrem ryzých délek dřevěných lišt je možno sestavovat různé velikosti lavic.


Lavice UmiLavice Umi

Lavička se skládá ze dvou litinových bočnic, do nichž jsou vsazeny dřevěné hranoly. Celá lavička je pak stažena ocelovými táhly. Matice jsou zapuštěny do otvorů v bočnicích a jsou chráněny plastovými krytkami. Lavičku je možno napevno ukotvit k zemi.


Lavice Umi s područkouLavice UMI s područkou

Lavička se skládá ze dvou litinových bočnic, do nichž jsou vsazeny dřevěné hranoly. Celá lavička je pak stažena ocelovými táhly. Matice jsou zapuštěny do otvorů v bočnicích a jsou chráněny plastovými krytkami. Lavičku je možno napevno ukotvit k zemi.


Lavice VsacanLavice Vsacan

Lavice Vsacan vychází z lavice Park, kdy podnož a sedací část dřevěných lišt je identická s lavicí Park. Rozdíl je pouze ve tvaru opěrkových lišt, které jsou tvarované. Lavice Vsacan nachází své uplatnění v parcích, v městských oddechových zónách, zahradách.


Lavice BasicLavice Basic

Lavice Basic je parková lavice z rámu - svařovaných ocelových čtvercových profilů 40x40mm a dřevěnými lištami 9x4 cm.


Lavice EllaLavice Jana

Moderní, jednoduchá a atraktivní lavice. Je vhodná do interiéru i exteriéru (venkovní plochy, park, hřiště...). Skládá se ze dvou bočnic (podnoží), která je ze silnější pásoviny s povrchovou úprávou - prášková barva (komaxit) dle stupnice RAL. Sedací a opěrná část je vyrobena z masivního dřeva (smrk) s tloušťkou 45 mm.


Lavice AdélaLavice Adéla

Lavice Adéla je robustní, velmi pohodlná a vhodná do parků, atrií, zimních zahrad, dětských hřišt, oddechových zón. Lavici je možno zabezpečit proti odcizení ukotvením pomocí několika šroubů ve spodní části podnože. Podnož je standartně upavena práškovou barvou (komaxit) s možností výběru barvy dle barevné stupnice RAL. Je možné dodat podnož s úpravou žárový zinek.


Lavice Viktorie

Lavice Viktorie je charakteristická robustní podnoží z ocelové pásoviny, která může být povrchově upravena žárovým zinkem nebo nástřikem práškové barvy dle barevné stupnice RAL. Ve spodní části podnože jsou otvory pro ukotvení lavice do země. Lavice Viktorie je jednou z neojoblíbenějších lavic u našich zákazníků v provedení exotického dřeva ,,Meranti,,. Lišty jsou ošetřené olejem.


lavice StartLavice Start

Lavice Start je určena k využití v parcích, zahradách nebo oddechových zónách. Kombinace litiny a masivního dřeva ošetřeného kvalitní lazurou s ochranou proti ÚV záření je zárukou dlouhé životnosti. Bočnice lavice jsou odlitky z šedé litiny, které jsou povrchově upraveny práškovou barvou (komaxit).


Lavice Relax

Lavice Relax je parková lavice v kombinaci dřevo - kov s kovovou područkou. Litinová podnož je povrchově upravena komaxitem s možností výběru barevných odstínů dle barevné stupnice RAL. Dřevěné lišty mohou být vyrobeny dle přání zákazníka z různých druhů dřev a v různých délkách. Všechny lišty jsou ošetřeny lazurou odolnou vůči povětrnostním vlivům a ÚV záření.


Lavice ADAMLavice ADAM bez opěrky

Parková lavice Adam bez opěrky– nová lavice, kterou jsme pro Vás připravili, Vás zaujme svým moderním, designovým vzhledem a zároveň překvapí pohodlným sezením. Vhodná do parků, zahrad a oddechových zón. Dřevěné lišty z měkkého, tvrdého nebo tropického dřeva s velmi odolnou povrchovou úpravou.


Lavice Union

Lavice Union pro svoji jednoduchost a velmi snadnou montáž nachází své uplatnění na dětských hřištích, sportovištích, tenisových kurtech atd... Podnož je opatřeva otvorem pro ukotvení do země a je povrchově upravena žárovým zinkem nebo komaxitem. Délka lavice je velmi variabilní dle přání zákazníka s možností širokého výběru dřevěných lišt, které jsou ošetřeny lazurou odolnou vůči povětrnostním vlivům.


Lavice Mřížová s opěrkouLavice Mřížková s opěrkou

Lavice s opěrkou je naše nová lavice moderního designu. Je vhodná do exteriéru i interiéru. Sedací i opěrková část je vyrobena z drátěné mřížky. Je dodávána v kartonu v rozloženém stavu.


Mřížková lavice s opěrkou a dřevěnými lišty

Lavice s opěrkou a dřevěnými lišty vychází z klasické mřížkové lavice, kdy do podstavce z ocelového rámu jsou vloženy dřevěné lišty ze smrkového nebo exotického dřeva Meranti. Lavice je dodávána v rozloženém stavu v 5-ti vrstvém kartonu.


Mřížková lavice s dřevěnými lištyMřížková lavice s dřevěnými lišty

Velmi jednoduchá lavice z kovového čtyřhranného rámu, do kterého jsou vloženy dřevěné lišty ze smrkového nebo exotického dřeva Meranti. Najde své využití např. ve školních a sportovních šátnách.


Stůl k parkovým lavicím

Stůl je žhavá novinka letošního podzimu. Lze ho kombinovat s různými druhy lavic, podnož kovová, lišty dřevěné,lakované v odstínu RAL.


Stůl ADAM

Designový stůl Adam lze kombinovat s lavicí Adam s opěrkou i bez opěrky.


Nahoru